El CECELL presenta els 12 equips de la temporada 21/22

El pavelló Joan Oró de Lleida es va vestir de gala el passat cap de setmana per acollir la presentació oficial dels equips del CECELL d’aquesta temporada. La presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, va assistir a l’acte en el que es van donar a conèixer els 12 equips del club, les 18 entrenadores i les gairebé 200 jugadores de l’entitat.

Amb una graderia plena d’aficionats, pares, mares i amics del CECELL, i la pista plena d’esportistes i membres del cos tècnic, es va donar pas al parlament de les autoritats. No van voler fallar a l’acte el regidor d’esports de la Paeria, Ignasi Amos; el regidor de l’Horta, David Mele; Gemma Vilarasau, representant d’Esports de la Diputació de Lleida, Roger Torres, d’Arrels Sant Ignasi; Eva Ribalta i Gloria Palle, presidenta i representant d’Esports Femení de Lleida; Celia Sentís del col·legi Claver; i el president del CECELL Lleida, Daniel Manso.

Un club eminentment femení i amb un gran número d’entrenadores, dels 18 membres del cos tècnic 14 són noies Un fet que es va voler posar en valor en els parlaments de les diferents autoritats presents a l’acte, a part de celebrar el creixement de llicències que l’entitat també ha tingut aquesta temporada i que demostra la bona salut del club lleidatà.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top