Palet-Bonet, cinquenes, i Brun-Querol, novenes al CEVP Sub’21 femení

Les dues parelles catalanes participants aquesta setmana al Campionat d’Espanya Sub’21 femení disputat a la Platja Las Alcaravaneras de Las Palmas no van poder lluitar per les medalles com als darrers anys. Les que més a prop van estar de fer-ho van ser les majors de les dues parelles participants en aquesta categoria. Maria Palet i Julia Bonet van caure en l’últim partit que donava plaça per a semifinals davant les grans favorites, i finalment campiones, Maria Diaz y Mary Álvarez del Burgo de Canàries.

Palet-Bonet van dur a terme un gran torneig arribant fins a Quarta Ronda del campionat amb un gran ritme de joc fins a topar-se amb la parella del País Basc Etxeberria-Izaguirre, que venien de ser campiones d’Espanya l’any passat en categoria Sub’19, i que van fer-se amb la victòria d’un vibrant partit en un tie-break d’infart per 16-18. A les catalanes els hi quedava una nova opció de passar a semifinals en l’últim partit a disputar des del quadre de perdedors on van veure’s les cares amb la parella representant de Canàries la qual va fer-se amb el triomf final, condemnant a les catalanes a la cinquena plaça final del torneig.

Per la seva banda, la parella formada per Judith Querol i Laura Brun, d’edat Sub’19, va cuatllar un bon torneig, finalitzant la seva primera participació, fora dels tornejos organitzats pel CSD, en una gran novena plaça. Les joves jugadores catalanes van perdre en Segona Ronda davant Maria Palet i Julia Bonet, competint des d’aquell instant des del quadre de perdedors on van anar avançant fins a topar-se, a l’igual que Palet-Bonet, amb la parella canària flamant campionat d’Espanya, la qual va derrotar a Brun-Querol per 0-2, finalitzant dons el torneig en novena posició.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top