Comença el Campionat d’Espanya Sub’19 i Sub’21 per als representants catalans

La Platja de Alcaravaneras de Las Palmas de Gran Canaria acull des d’aquest matí els Campionats d’Espanya de Vòlei Platja en categoria Sub’19 i Sub’21. La delegació catalana va viatjar ahir fins a terres canàries per a tractar de repetir els bons resultats de les darreres edicions en aquest torneig.

La competició ha donat inici aquest matí amb la parella número 2 catalana en categoria Sub’21, Judith Querol-Laura Brun, debutant amb triomf al torneig al derrotar en Primera Ronda 2-0 (21-5, 21-8) a la parella de Castella La Manxa. La victòria de Querol-Brun ha suposat el duel fratricida en Segona Ronda amb la parella número 1 de Catalunya, formada per Maria Palet i Julia Bonet. En un partit ple de bons punts entre ambdues parelles catalanes, la formada per Palet-Bonet ha guanyat 2-0 (21-14, 21-13) a Querol-Brun, classificant per a la Tercera Ronda que tindrà lloc demà al matí a primera hora del matí conta les asturianes Llorens-Blanco. Per la seva banda, les catalanes Querol-Brun han tornat a jugar aquesta tarda des del quadre de perdedors, sumant una contundent victòria 2-0 (21-1, 21-5) contra la parella d’Extremadura. Demà al migdia continuaran pel camí de perdedores jugant davant la parella gallega.

Seguint en categoria Sub’21, els salouencs Oscar Aliseda i Diego Roldan van ser els últims de la delegació catalana en debutar, derrotant en Segona Ronda per un doble 21-17 a la parella de Melilla. Aliseda-Roldan disputaran demà al matí partit de Tercera Ronda contra la parella gallega.

Bones sensacions també en Sub’19

Gran inici aquest matí de campionat per Pol Vila i Álvaro Orgaz al torneig Sub’19 masculí. La parella catalana ha derrotat la parella número 2 de Canàries en un disputat partit 2-0 (21-19, 21-16). En Segona Ronda esperava la parella gallega Penedo-Sanchez, la qual esta duent una bona temporada 2014 i ve de penjar-se la plata a l’últim Campionat d’Espanya Sub’17. Els catalans han caigut 0-2 (19-21, 15-21) i demà a la tarda començaran el seu camí des del quadre de perdedors, tenint com a primer rival a la parella número 2 de Castella i Lleó.

Bones sensacions també de la parella femenina de la categoria integrada per Mar Saló i Carla Alocén. Les catalanes han debutat a la tarda amb victòria davant la parella número 2 madrilenya i demà a mig matí tindran com a rival en Tercera Ronda a la parella asturiana Chamoso-Rodríguez, per un lloc en Quarta Ronda i amb les semifinals a tocar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top