Espectacular jornada de Vòlei Platja de menors amb disputa CCVP Infantil i Cadet

Les instal·lacions del Beach Sports Catalunya a Premià de Dalt van ser seu dissabte de la celebració del Campionat de Catalunya de clubs de Vòlei Platja en categoria infantil i cadet, tant femení com masculí.

En un esdeveniment que va començar a primera hora del matí i que va finalitzar gairebé a les 22:00 de la nit, i amb una participació de clubs i jugadors i jugadores sense precedents en edicions anteriors, es va dur a terme una gran jornada de convivència i vòlei platja entre tots els participants sobre la sorra, i pares i mares, gaudint tothom d’aquest campionat.

La categoria reina de la jornada va ser la infantil femenina amb la participació de fins a dotze equips, set dels quals del CV Sant Cugat, fent-se amb la victòria final un dels del club vallesà en derrotar en la final al BSC Infantil Blau, un dels tres equips que va inscriure el CV Premià de Dalt en competició. A semifinals varen arribar el BSC Mix Team del CV Premià de Dalt i el CVP Ponent de Lleida, que van perdre davant els dos finalistes pel mateix tempteig de 0-2.

En la categoria menor dels campionat el Volei Platja Arenys va resultar campió de Catalunya derrotant en la final al CV Sant Cugat a qui va derrotar en els tres partits que van disputar entre tots dos conjunts, en una competició que va comptar amb aquests dos clubs participants.

El Volei Platja Arenys va culminar el doblet en categoria cadet masculina al fer-se amb la victòria final i amb el títol de campions de Catalunya al vèncer als seus dos oponents, BSC Espavilats del CV Premià Dalt i CVP Ponent de Lleida, en un torneig celebrat a dues voltes entre tots tres equips i en el que l’equip format pels representants catalans al Campionat d’Espanya Sub’17 de San Javier, Erik Estalella, Marça Macià i Alejandro Bonnin, van fer-se amb el triomf final.

En categoria cadet femenina va arribar la victòria dels amfitrions, un equip format per Clara Barceló, Marina Balasch i Maria Contreras que van fer-se amb el títol de campiones de Catalunya derrotant en la final un dels tres equips del CV Sant Cugat format per Magali Montoro, Itziar Lacalle, Andrea Bové i Mar Sanz. En tercera posició van finalitzar el CVP Ponent i el Volei Platja Arenys , que va caure a semifinals davant el CV Sant Cugat 3 al tie-break en un ajustat 12-15.

Ara, la següent cita pels campions d’aquestes categories arribarà al mes d’agost, amb la participació als dos Campionats d’Espanya infantil i cadet que tindran lloc a terres gallegues.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top