Roca-Rosell i Brun-Biosca, campions de la Prova Màsters FCVb a Premià de Dalt

Les instal·lacions del Beach Sports Catalunya de Premià de Dalt han estat testimoni al llarg del cap de setmana de la celebració de la prova Màsters de la Federació Catalana de Voleibol del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2014, quarta aturada del Circuit Català, i on els grans triomfadors han estat Jordi Roca i Juan Miguel Rosell en categoria masculina, i Elena Biosca i Raquel Brun en femenina.

Els jugadors del CV Premia de Dalt, Jordi Roca-Juan Miguel Rosell van vèncer en la final a Sergi Ten i Lluis Badosa, seguint amb la dinàmica d’igualtat d’aquesta prova, per 21-17 sumant així la seva primera victòria de la temporada al Circuit Català. En la lluita pel bronze els andorrans Christian Salvador i Geni Da Silva van penjar-se el bronze derrotant en la final de consolació 21-17 a Carlos Mora-Fede Corbo.

En categoria femenina la parella formada per Elena Biosca-Raquel Brun va resultar campiona després d’un llarg camí des de les prèvies de dissabte. Les jugadores del CV Premià de Dalt van recollir l’or d’aquesta prova derrotant en la final 21-18 a les també jugadores del club premianenc, Maria Palet-Julia Bonet, d’un torneig femení que va comptar amb l’absència des del tercer partit de la fase de grups de la parella catalana més internacional, Ester Ribera-Amaranta Fernández, per molèsties físiques de la segona. En la lluita per la tercera posició, les jugadores del CV Esplugues, Zoe Bardasco-Katia Maeso van fer-se amb la victòria 21-19 davant l’experimentada parella formada en aquest torneig per Carla Martínez i Aurora Suñol.

A l’entrega de premis va assistir la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Premià de Dalt, Neus Mairal, d’una prova que donarà el relleu aquest mateix cap de setmana a la quarta prova Open homologada, cinquena ja, del Circuit Català de Vòlei Platja 2014 al Voleiboom de Castelldefels.