Els salouencs Diego Roldán i Oscar Aliseda assoleixen una brillant quarta plaça al CEVP Sub’21

Brillant actuació dels salouencs Diego Roldán i Oscar Aliseda al Campionat d’Espanya Sub’21 de Vòlei Platja disputat a Las Palmas des de dimecres passat. La parella catalana va finalitzar la seva participació al campionat en una gran quarta posició final després d’un gran torneig en el que només van perdre amb les dues parelles de la Comunitat Valenciana, les quals, una es va proclamar campiona, Vallés-Prades, i l’altre va assolir la medalla de bronze enfront els catalans en una vibrat final de consolació.

Diego Roldán i Oscar Aliseda, jugadors encara en edat Sub’19, van participar en el torneig ‘major’ del Campionat d’Espanya, assolint un gran resultat esportiu, fruit del gran treball que porten acumulat als darrers mesos, i que de ben segur en properes edicions de l’estatal de Vòlei Platja els hi portarà moltes alegries esportives.

Els salouencs van perdre en el tie-break el partit per la medalla de bronze davant els valencians Lorenzo-Bernal, en un torneig on fins a Quarta Ronda Roldán-Aliseda sumaven victòries per partit jugat. Va ser en quarta ronda davant el mateix rival que en la lluita per la tercera plaça, on els catalans van perdre l’opció d’arribar a la lluita per les medalles, opció que si van assolir en l’últim partit que donava accés a semifinals des del quadre de perdedors davant els balears Mesquida-Caimari. Ja en semifinals, els catalans es van trobar amb la parella que es va proclamar campiona, i que venia de ser campiona d’Espanya l’any passat en categoria Sub’19, els valencians Vallés-Prades

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top