Obertes les inscripcions pel Vichy Catalan Vòlei Tour de Tarragona

La Federació Catalana de Voleibol, a través de la seva branca de vòlei platja, ha posat a disposició de tots els interessats les inscripcions per a la tercera prova del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de 2024, que tindrà lloc a Tarragona els dies 29 i 30 de juny. Un any més, la Platja de l’Arrabassada serà la seu del millor vòlei en aquesta disciplina, on centenars d’esportistes (entre sèniors i menors) podran gaudir de la capital tarragonina, a més del nostre esport.

Les categories que competiran al campionat seran l’absoluta femenina i masculina, a més de cadet, infantil, Sots-19 i Sots-21. Des de divendres a la tarda, en què comencen les prèvies, fins diumenge al voltant de les 21 h, se succeiran els partits de la competició, que es podran seguir gratuïtament des de les grades instal·lades a la platja de l’Arrabassada i mitjançant la plataforma de YouTube de la Federació Catalana de Voleibol i la pàgina web del canal Esport3. Les finals de la categoria absoluta estan previstes per al diumenge 30 de juny per la tarda.

Com ja ha ocorregut a la prova de Vilanova i la Geltrú, la prova sènior consta de tres dies (28 de juny fase prèvia, 29 de juny quadre principal i 30 juny Fase final) i es troba limitada a 24 parelles participants: 12 de quadre principal i 12 de fase prèvia, de les quals només quatre accediran al quadre principal.

Les inscripcions, ja disponibles en aquest enllaç, estaran obertes fins al pròxim dimecres 26 de juny a les 12 hores. Un cop tancades, l’ens federatiu publicarà el llistat provisional amb la possibilitat pels esportistes per a fer esmenes, si bé dijous 27 de juny a les 20 hores es publicarà la llista definitiva de participants en totes les categories.

Fa només un any, les parelles Sergi Reñé i Óscar Jiménez, en categoria masculina, i Kadri Puri i Júlia Garrido, en categoria femenina, van coronar-se com a campions absoluts el cap de setmana que va disputar-se la prova a la Platja de l’Arrabassada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt