Els esportistes de la GET Blume reben les beques per part del Govern

Els alumnes que formen part de la GET Blume es vesteixen de gala. Els esportistes que han estat becats al Centre de Tecnificació Multiesportiu d’Esplugues (Joaquim Blume), han rebut avui els diplomes acreditatius amb els quals confirmen l’ajut del Govern per a potenciar les seves virtuts esportives d’aquesta passada temporada.

La residència ha acollit a esportistes de 8 esports diferents: voleibol, bàsquet, ciclisme, esgrima, patinatge sobre gel, handbol, natació artística i pentatló modern. El tipus de beca es diferencia segons la necessitat de l’esportista, podent ser d’entrenament, és a dir, que les i els atletes es traslladen a les instal·lacions per tecnificar-se; interna, viuen a la Residència Esportiva Joaquim Blume; i, finalment, mixt.

L’entrega de diplomes s’ha fet en el complex esportiu d’Esplugues de Llobregat. El repartiment d’aquests documents ha corregut a càrrec de la vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà, que ha estat acompanyada de la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, Aleix Villatoro Oliver, director del Consell Català de l’Esport (CCE); Oriol Marcé Puig, subdirector d’Activitats Esportives i Infraestructures del CCE; Pilar Pina Bergés, directora de l’Institut Joaquim Blume; Carles Giralt Grau, responsable de l’Àrea d’Alt Rendiment i Esport Federat, així com presidents, entrenadors i representants de diverses federacions, entre d’altres.

El Programa ARC aporta els elements tècnics, econòmics i materials necessaris per millorar les condicions de l’entrenament i de competició de l’esportista, sense deixar de banda la formació personal i acadèmica. En la piràmide del procés cap a l’excel·lència, l’esportista accedeix primer als punts de tecnificació (clubs), després passa pels Centres de Tecnificació Esportiva i, finalment, arriba al Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt