8 catalans varen passar per ‘l’equip ideal’ de l’elit del vòlei espanyol a la 2023-2024

Gran temporada per a molts dels esportistes catalans que defensen els colors d’alguns equips de l’elit del vòlei espanyol (Superlliga Masculina i Lliga Iberdrola). Fins a vuit jugadors i jugadores varen formar part de l’equip ideal de la competició al llarg de les 22 jornades de lliga regular que va tenir la competició, demostrant així l’alt nivell competitiu que han assolit des que juguen en la més alta categoria del vòlei espanyol.

L’esportista que ha ocupat en més ocasions al llarg de la temporada 2023-2024 un forat en l’equip ideal de la competició ha estat el lliure Arnau Masià, que ha defensat els colors del CV Melilla aquesta temporada i ha finalitzat en cinquena posició la lliga regular. L’ex jugador de CV SPSP i Barça Voleibol, format durant quatre temporades a la GET Blume, ha estat nombrat fins a sis ocasions en l’equip ideal de la competició, destacant la segona i la tercera jornada, on ho va fer de forma consecutiva. L’han acompanyat, al llarg de la temporada, dos jugadors que també han passat per la Blume, Aharón Gámiz, lliure que ha defensat els colors del CV Teruel, i Dexter Edwards, col·locador d’Arenal Emevé, ambdós amb dues nominacions cadascú.

D’altra banda, en la Lliga Iberdrola, cinc jugadores de tres conjunts diferents han aconseguit, mitjançant grans actuacions en partits concrets, trobar un forat en l’equip ideal de la jornada al llarg de les 22 travesses de la lliga. La que més cops ha aparegut en el set ideal és la col·locadora del DSV CV Sant Cugat Anna Newsome, destacant la segona i la tercera jornada de forma consecutiva, després d’un gran inici de competició del conjunt vallesà. La segueix, de ben a prop, una altra ex-Blume i col·locadora, la jove Ariadna Priante, que ha defensat aquesta temporada els colors del CV Tenerife Libby’s La Laguna. Amb dues nominacions han finalitzat dues companyes d’equip, la central Aina Berbel i la receptora Maria Brun, demostrant així el gran treball que ha realitzat en diverses posicions el DSV CV Sant Cugat al llarg de la temporada. Tanca la llista, amb una inclusió al llarg de la temporada, la catalana d’Arenal Emevé Zoí Mavrommatis, que aquesta temporada havia deixat Sant Cugat per endinsar-se dins el projecte dirigit per Pascual Saurín.

No són catalanes però defensen els colors d’un equip català la central Camila Maldonado i la lliure Maria Antònia Gomila, que juntes han aconseguit una quarta plaça a la Lliga Iberdrola i unes semifinals de la Copa de la Reina aquesta passada temporada. Ambdues jugadores han format part de l’equip ideal dos vegades cadascuna durant la campanya 2023-2024.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt