Tres conjunts catalans jugaran la Superlliga 1 la temporada vinent

Fi del serial que envoltava el futur dels equips que conformarien la Superlliga 1 tant en categoria femenina com en masculina de la temporada vinent. Després d’unes setmanes d’incertesa, ha quedat tot ben tancat i signat perquè, a partir de la temporada 2024-2025, fins a tres conjunts catalans disputin la màxima categoria del voleibol espanyol.

Al DSV CV Sant Cugat, assentat en l’elit del vòlei des de fa diverses temporades, se li sumaran dos conjunts que, mitjançant els mèrits realitzats en una temporada d’ensomni, s’han guanyat el dret de provar-se amb els millors equips del país durant, almenys, nou mesos de competició.

DSV CV Sant Cugat

L’equip del Vallès Occidental ha perdut peces clau com la capitana Camila Maldonado i el tècnic Rafa Ruiz, però s’ha sabut reforçar ràpid i bé per tal de confeccionar, novament, una plantilla competitiva de cara a la nova temporada. Ana Cecilia Lopez i Viviane Braun, procedents de la lliga brasilera, aportaran talent a un equip que serà dirigit per Leo Passerine, el qual disputarà la CEV Volleyball Cup de 2025.

CV Sant Pere i Sant Pau

L’entitat cooperativista, flamant campió de la Superlliga Masculina 2 a San Sadurniño fa només uns mesos, ja ha formalitzat la seva inscripcióen la Superlliga Masculina 1, on es trobarà amb equips tan potents com el CV Guaguas o l’Unicaja Costa de Almería. Després de quedar-se a les portes de l’ascens durant diverses temporades, el club presidit per Alfonso Periáñez ha aconseguit el suport necessari per afrontar aquesta nova aventura en l’elit. De moment, però, només ha procedit a realitzar una nova incorporació, la del lliure Isak Martí, procedent del CV Roquetes de Superlliga Masculina 2.

CVB Barça

L’últim conjunt que formarà part de la màxima categoria de vòlei espanyol és el Club Voleibol Barcelona Barça, que tindrà com a director tècnic a partir de la pròxima temporada al responsable del programa femení de la GET Blume, Miguel Fuente. Després d’assolir la victòria a la Superlliga 2 de forma consecutiva, amb la possibilitat de jugar la Lliga Iberdrola, el conjunt blaugrana ha aconseguit els recursos necessaris per disputar la competició, cosa que no va poder dur a terme durant aquesta passada campanya. A poc a poc aniran coneixent-se les peces que compondran la plantilla del CVB Barça per a la temporada 2024-2025, on buscarà, com a mínim, mantenir la categoria per continuar a la Lliga Iberdrola.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt