Obert termini d’inscripció per Curs Territorial ‘B’ d’Àrbitres

La Comissió Tècnica d’Arbitratge i Regles de Joc de la Federació Catalana de Voleibol convoca un nou curs Territorial ‘B’ d’àrbitre. El curs, que tindrà dues fases ben diferenciades, donarà inici amb l’enviament per part del director del mateix d’una sèrie de quatre tests que els alumnes hauran d’entregar per tal de tenir dret al examen teòric.

La Fase Presencial del Curs i l’examen teòric tindran lloc el 17 i 24 de maig respectivament, en una seu encara per determinar. El curs finalitzarà amb la realització de l’examen d’acta i pràctic, una activitat la primera que es durà a terme en algun partit de competició catalana o nacional, mentre que la part pràctica del curs constarà de diversos dies per la pròpia disponibilitat de l’alumne en algun dels partits amistosos disputats pel grup masculí o femení de GET Blume Voleibol.

Els requisits per a inscriure’s al curs són els de 16 anys, així com el pagament de 120€ del valor de la matricula del curs. Per a més informació podeu contactar al correu electrònic ctarj@fcvolei.cat

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top