Catalunya torna a regnar al CESA en categoria cadet femenina

El domini de la categoria cadet femenina per part de Catalunya es torna ha fer palès un any més, i es que la selecció catalana no baixa del podi en aquest torneig i en aquesta categoria des de 2009. Catalunya va mostrar-se com la selecció més completa del campionat i va vèncer en la final de manera molt clara a la finalista Astúries, per un contundent 3-0. Les jugadores dirigides durant la preparació i el torneig pel cos tècnic format per Albert Iricibar, Jordi Fernández i Miguel Fuente, va recuperar el ceptre de 2012 i 2013, en una categoria on els darrers set anys Catalunya acumula un total de tres ors i quatre medalles d’argent.

La selecció catalana cadet va iniciar i finalitzar el torneig amb el mateix rival, una selecció asturiana que es va mostrar molt més combativa en la primera jornada de torneig, en una fase de grups on Catalunya va vèncer amb solvència el seu grup, derrotant a les asturianes al debut 3-1, a la Comunitat Valenciana i Castella i Lleó per 3-0. Als Quarts de Final esperava una Andalusia que venia des del Grup Preferent disposada a plantejar problemes a les catalanes, però les jugadores dirigides per Iricibar van mostrar-se de nou molt concentrades i encertades en el seu joc per a derrotar amb un nou 3-0 a Andalusia i així assolir la classificació a semifinals i a seguir lluitant per les medalles.

A semifinals esperava una Comunitat de Madrid que s’havia mostrat com a un molt bon conjunt, i així va ser també al duel decisiu pel passi a la gran final del torneig. Catalunya va començar de forma immillorable el partit, situant-se 2-0 en el marcador, però les madrilenyes van entrar al partit amb la consecució del tercer set, acabant forçant el tie-break a la selecció catalana, un cinquè set on les nostres, mitjançant un gran servei van acabar fent la diferència per arribar a la gran final, on Astúries, que havia derrotat a semifinals al darrer campió, Galicia, no va ser rival per a Catalunya, que torna a regnar al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top