La primera prova del Campionat Catalunya Menors Vòlei Platja a El Prat de Llobregat

La Zona Esportiva de la Platja de El Prat de Llobregat (davant Chiringuito El Calamar, Passeig de la Platja S/N) serà escenari de la primera prova del Campionat de Catalunya de menors de Vòlei Platja d’aquest 2015. La tarda de diumenge 26 d’abril s’obrirà de forma oficial la competició amb la disputa de la primera de les tres jornades dels diferents campionats de menors de la temporada.

Així, els tres campionats 2×2 de menors, en categoria Sub’17, Sub’19 i Sub’21 coincidiran en aquesta primera prova del campionat.

Recordem, que la Federació Catalana de Voleibol manté obert el període de convocatòria per a postular-se com a seleccionador català, podent enviar currículum al correu electrònic onovillo@fcvolei.cat , oficialitzant el nomenament del seleccionador abans de l’inici de cadascuna de les proves.

La normativa la podeu trobar ja penjada en l’apartat web Vòlei Platja. Per tal d’inscriure’s a les proves del Campionat de Catalunya de menors heu de tramitar la llicència d’aquest campionat, així com emplenar el formulari d’inscripció a cadascuna de les proves.

LLICÈNCIA CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MENORS 2015

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ A PROVES CCVP MENORS 2015

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top