El CV Sant Cugat perd amb CV Torrelavega i dependrà de resultats de tercers per ascens a SFV

La penúltima jornada de la Fase d’Ascens a Superlliga-1 femenina va deixar al CV Sant Cugat en una complicada situació per tal d’assolir l’ascens de forma directa a la màxima categoria del voleibol estatal.

Les vallesanes van perdre 2-3 davant el CV Torrelavega , que sumada a la victòria 3-2 de VP Madrid davant el ja campió de Superlliga-2, Fígaro Haris Tenerife, deixa a l’equip de Rafa Ruiz a falta d’una jornada a expenses del resultat del partit que enfrontarà dissabte a Torrelavega a càntabres i madrilenyes, i amb l’obligació de vèncer a Tenerife davant el bicampió de Copa Princesa i Lliga per tal d’optar a la segona plaça d’ascens directe a Superlliga-1, sinó, haurà d’esperar esdeveniments en forma de renuncia, per retornar a SFV.

En un partit marcat per les alternances en el joc d’ambdós equips, les jugadores de Rafa Ruiz van poder salvar un punt que les manté encara amb opcions d’assolir aquest ascens i recuperar la plaça a l’elit perduda la campanya 2013/14.

Homenatge Junta sortint del CV Sant Cugat

La nova Junta Directiva del CV Sant Cugat va homenatjar una vegada finalitzar el partit de Superlliga-2 a la Junta sortint.  El nou cos directiu sortint de l’entitat, que en els últims vuit anys ha encapçalat Miquel Martínez va rebre el reconeixement pel seu treball per part de la nova junta,integrada per vuit directius. Són Lluís Moreno, president; Núria Terribas, vicepresidenta i responsable de l’àrea econòmica; Lola Mata,vicepresidenta i responsable de l’àrea social i de comunicació; Salvador Villa, tresorer; Carles Roca, secretari; Carles Bisbe, vocal de l’àrea social i comunicació; Jordi Guerrero, vocal i responsable del web, i Àngel Sanchís, delegat federatiu.

El primer acord de la nova junta ha estat que, a partir d’ara, el torneig internacional que el CV Sant Cugat organitza cada setembre passarà a anomenar-se Torneig Internacional de Voleibol de Base Miquel Martínez, en reconeixement a la tasca desenvolupada per l’expresident al club.

L’acte també va comptar amb la presència de la Presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, així com Eloi Rovira, coordinador d’Entitats Esportives de l’Ajuntament de Sant Cugat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top