Obert el període per a optar a ser seleccionador català de vòlei platja

La Federació Catalana de Voleibol obre el període de convocatòria per a les persones que vulguin postular-se com a seleccionadors catalans de menors de vòlei platja. Els interessants hauran d’enviar el seu currículum a l’ens federatiu per la seva valoració abans del pròxim 28 de febrer. Posteriorment, la FCVb establirà reunions amb els possibles candidats per tal de concloure el procés de selecció. Els correus als quals enviar el CV seran els de onovillo@fcvolei.cat i area-tecnica@fcvolei.cat .

Els escollits seran responsables de les categories Sots-21, Sots-19 i Sots-17 de vòlei platja, tant en la selecció femenina com en la masculina, en els Campionats d’Espanya de Seleccions Autonòmiques (CESSA) que se celebraran al llarg del mes d’agost en diferents localitats d’Espanya.

Aquells que vulguin presentar-se a l’oferta hauran d’omplir el següent formulari, així com comptar amb el Nivell 1 de Vòlei Platja de la RFEVB com a mínim i un informe negatiu de delictes sexuals actualitzat. Altres aspectes a valorar seran la participació com a personal de suport en les activitats relacionades amb les SSCC i/o la participació en activitats de menors organitzades per la FCVb en la temporada vigent.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt