Duels d’urgències a la Superlliga Femenina 2

Un cap de setmana en què està en joc les possibilitats de continuar en la categoria de plata una temporada més. És el que deuen estar pensant els quatre equips que es troben a la zona baixa de la classificació de la Superlliga Femenina 2, dels quals tres en són catalans. Una victòria, depenent de quin bàndol caigui, acostaria a algun dels conjunts a la tan preuada salvació.

Diumenge a la tarda, amb una diferència d’una hora i una vintena de quilòmetres entre si, dos partits decisius es juguen a la categoria de plata del vòlei espanyol. A les 17 hores, el Ramón Soler CEV L’Hospitalet, cuer de la classificació amb una victòria, rep al Club Voleibol Esplugues, qui va penúltim amb 10 punts. El poliesportiu municipal de Gornal serà un espai on, més que probablement, els aficionats locals esperonin a les seves jugadores per tractar de sumar uns 3 punts vitals.

D’altra banda, el novè classificat de la categoria, el Mycaready Premià de Dalt Maresme, rebrà en el poliesportiu municipal al Garden Hotels Agora Calviá, següent conjunt a la taula classificatòria amb només un punt menys que les maresmenques. En el cas que qualsevol dels dos equips s’endugui els tres punts, s’acostarien a la zona tranquil·la de la classificació, on hi són actualment el DSV CV Sant Cugat, el CV Vall d’Hebron, el CAEP Soria i el Toyota Teams Voleibol Sant Just.

La temporada passada, el Premià i l’Esplugues varen finalitzar entre els quatre primers equips de la classificació regular, concretament en segona i quarta plaça. El CV Sestao i el Vòlei Grau Castelló, dos equips de fora de Catalunya, varen ser els que abandonessin la categoria de plata amb 19 i 20 punts, respectivament.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt