Coronats els vencedors de la 4ª prova de la Lliga d’Hivern

Una nova prova de la Lliga d’Hivern arriba a la seva fi. Aquest passat cap de setmana, al Centre Esportiu Municipal Tennis Vall d’Hebron s’ha disputat la quarta prova de l’esdeveniment de vòlei platja organitzat per la Federació Catalana de Voleibol. El certamen ha estat un dels més multitudinaris de la història de la competició, acollint fins a 79 parelles totals, és a dir, 158 participants.

En categoria femenina, la parella que ha resultat guanyadora de la Primera Divisió ha estat la formada per Alba Cardona i Sandra Campo, també vencedores a la prova de gener disputada fa només unes setmanes. La parella habitual en el Campionat de Catalunya de Vòlei Platja aconsegueix d’aquesta forma, dues victòries en dues participacions en l’actual edició de la Lliga d’Hivern.

D’altra banda, en categoria masculina, els guanyadors de la primera prova han tornat a situar-se al capdavant de la competició. El tàndem format per Manu Nieto i Eric Estalella van ser capaços de superar a tots els seus rivals per finalitzar aixecant el cartell de campions de la 4ª prova de la Lliga d’Hivern.

Pel que fa a la Segona Divisió, que fa a segona divisió, han obtingut accés directe a la Primera Divisió masculina a la següent prova les parelles formades per Alborghetti-Labiausse i Perelló-Manninen. En categoria femenina han estat les parelles Fernández-Pascual, Anento-Bolo i Nadal-Leo les que s’han endut la victòria final.

A la categoria de bronze, va ser la parella formada per Carlos Palomo i Òscar Millaruelo els que varen superar a tots els seus rivals per tal de sortir campions. Aquests, els vencedors de la 3ª Divisió, tindran l’oportunitat de competir a la Segona Divisió a la cinquena i penúltima prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, que tindrà lloc el pròxim 23 de març.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt