El MTV Stuttgart de Maria Segura, entre els vuit millors equips d’Europa

Una catalana forma part i lidera un dels vuit millors conjunts d’Europa en la temporada 2023-2024. La barcelonina Maria Segura, amb passat al programa ARC (Alt Rendiment Català) i pel CV Vall d’Hebron i Barça CVB, ha aconseguit classificar-se pels quarts de final de la Champions League femenina després de superar en el ‘play-off’ el SC Potsdam alemany.

L’equip de Segura arribava a l’encontre de tornada amb un còmode avantatge després de superar a les seves rivals per 3-0, tot i que en un partit molt i molt lluitat per ambdós costats. En un dels tres parcials va haver d’arribar-se al punt número 27 per tal de decidir qui s’enduia el set.

Ahir a la tarda, l’Allianza MTV Stuttgart es desplaçava cap a Potsdam per tractar de tancar una eliminatòria que les permetria compartir espai amb els millors conjunts del continent. Després d’un gran primer parcial (19-25), l’equip local va reaccionar buscant la igualada, però en els moments decisius les companyes de Segura van saber administrar millor els seus cops per endur-se el segon set (24-26). En el tercer i últim parcial, el MTV Stuttgart va saber jugar amb un petit avantatge que va dur fins al final de l’encontre, posant el 22-25 final.

A l’antepenúltima ronda de la màxima competició de clubs a Europa es trobarà amb el Fenerbahçe Opet, la secció de voleibol femení del Fenerbahçe SK, un important club multiesportiu turc d’Estambul. Campiones de la FIVB Volleyball Women’s Club World Championship, la CEV Champions League i la CEV Cup, l’entitat turca és considerada una de les més potents del món i, per tant, serà una prova de foc per a les alemanyes.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt