Tot a punt per a la 4ª prova de la Lliga d’Hivern

Torna, una setmana més, la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja. En aquesta ocasió, la competició de la disciplina de sorra organitzada per la Federació Catalana de Voleibol veurà com, les categories sèniors, tant la masculina com la femenina, encararan el principi de la fi de l’esdeveniment amb la celebració de la quarta prova.

Un total de 75 parelles entre totes les categories ja han fet la seva inscripció, a expenses d’acabar tancant-se el període per apuntar-se a la prova. Aprofitant la bona climatologia de les últimes setmanes i la proximitat amb el calendari del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, els esportistes volen preparar-se el millor possible per arribar en forma de cara a l’estiu.

En categoria femenina, les guanyadores de Primera Divisió de l’anterior jornada, Sandra Campo i Alba Cardona, han tornat a apuntar-se per defensar el títol que les acredita com a campiones de l’anterior prova. Per la seva banda, Mar Saló i Virginia Carmona, vencedores en 2 de les 3 proves a Segona Divisió, tornen a plantejar batalla per a qualsevol de les esportistes que desitgin desafiar-les.

D’altra banda, en categoria masculina, un nou campió a Primera Divisió respecte a l’última jornada es donarà a conèixer aquest dissabte. Fins a 45 parelles en les tres divisions en què es competeix aspiraran a vèncer i aixecar el cartell de campions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt