Nova prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja sots 17 a El Masnou

Aquest proper diumenge, 14 de maig, es disputarà a El Masnou una nova prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors que organitza la Federació Catalana de Volei al Masnou, amb la col·laboració del Club Nàutic Masnou. Les categories convocades són la sots 17 tant en branca masculina com femenina.

La prova de Vòlei platja que es disputarà diumenge a partir de les 15 hores, a les instal·lacions del Club Nàutic Masnou, es realitzarà sota la supervisió dels seleccionadors catalans de Vòlei platja, Sergi Bosch en categoria masculina i Conrad Rovira en la femenina, amb la finalitat de trobar els jugadors que representaran a Catalunya als Campionats d’Espanya de Seleccions de vòlei platja.

Tots aquells que vulguin participar a la prova es poden inscriure a través del formulari d’inscripció de la pàgina web de la Federació Catalana de Voleibol. Aquesta serà la segona prova de la categoria sots 17, després de la que es va celebrar el passat 16 d’abril a la platja de Cunit. La propera trobada serà l’11 de juny a Mataró.

 

FORMULARI INSCRPCIÓ 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top