Primers campions del Vichy Catalan Volei Tour 2017 a Lloret de Mar

Aquest cap de setmana s’ha disputat a Lloret de Mar la primera prova del circuit del Campionat de Catalunya de vòlei platja Vichy Catalan Volei Tour 2017 i de l’Open FCVb. A més, també es va disputar el Campionat de Catalunya de Menors sots 19 i sots 21. En total, 63 parelles van omplir les pistes instal·lades a la platja Gran de Lloret de Mar en busca del primer títol de vòlei platja de la temporada de primavera i estiu.

Dissabte es van disputar les fases prèvies del Vichy Catalan Volei Tour, que definirien les parelles del quadre final. Al campionat s’havien inscrit 32 parelles al quadre masculí del Vichy Catalan Volei Tour i 16 al femení, de les que només les 8 millors parelles de cada categoria van passar el tall per jugar diumenge.

La parella guanyadora del Campionat de Catalunya de vòlei platja Vichy Catalan Volei Tour en categoria femenina van ser Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza, que van guanyar a la gran final a Laura Pallarès i Ingrid Grau. Una final marcada pel gran joc en atac de les guanyadores i la defensa de les subcampiones que no donaven cap punt per perdut, ajustant al màxim el marcador fins al final. En tercera posició es van classificar Meche Arends i Gloria Massari, que van haver de jugar fins al tie break per pujar al podi.

La gran final masculina la van disputar les parelles formades per Agustín Correa, que enguany juga amb Ferran Serra, per un costat i Javier Naya i Carlos Mora per l’altra. Va ser un partit molt disputat que es va haver d’allargar fins al tie break, però que finalment es van endur Naya – Mora. Al tercer calaix del podi va pujar la parella formada per Sergi Arranz i Francesc Llenas.

A l’entrega de premis hi van assistir l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, el regidor d’esports de Lloret de Mar, Joan Bernat, regidor d’esports de Lloret de Mar, i Miquel Gracia, en representació de la Federació Catalana de Voleibol. A part dels premis a les tres millors parelles de cada categoria, també van entregar el premi Vichy Catalan Volei Tour a la ‘Parella Perfecta’. En aquest cas, es va designar a Ingrid Grau i Javier Naya, com els millors jugadors de la primera prova del Campionat de Catalunya de Volei Platja Vichy Catalan Volei Tour.


En paral·lel a la competició es va disputar el Campionat de Catalunya de Menors de les categories sub 19 i sub 20. En categoria sub 19 les parelles guanyadores van ser Pau Vives i Ismael Marsán, en categoria masculina, i Belén Belda i Marina Balasch en categoria femenina. Pel que fa a la sub 21 masculina, els guanyadors van ser Eric Estalella i Pol Vila.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top