Nova jornada de promoció ‘Tots Junts Esportius’ a Llinars del Vallès

La Federació Catalana de Voleibol i l’Ajuntament de Llinars del Vallès han organitzat una trobada de promoció del vòlei entre els més joves al centre de formació permanent Can Lletres, ubicat al municipi vallesà. Més de 300 alumnes han pogut gaudir d’una jornada d’aprenentatge de voleibol.

El Departament de Promoció de l’ens federatiu català, en col·laboració amb l’IES Ginebró han sigut els encarregats de conduir la jornada, que s’ha allargat durant tot el dia d’avui. En aquesta trobada han participat més de 150 alumnes de primària i més de 150 joves de secundària. Els col·legis Ginebró, Salvador Sanromà, Damià Mateu i Giola són els que han format part de l’esdeveniment.

La trobada de promoció, englobada dintre del programa municipal esportiu de Llinars del Vallès denominat ‘Tots Junts Esportius’, té l’objectiu de promocionar els diferents esports no tant populars com els tradicionals (futbol i bàsquet), realitzant-se al municipi vallesà des de fa més de cinc anys.

La jornada també serveix per fer arribar als professors de primària i secundària noves metodologies més motivadores per ensenyar el voleibol als més joves, així com adaptacions reglamentaries que poden fer servir amb els alumnes per tal de fer d’aquest esport un element més atractiu, sobretot en les etapes inicials.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt