Cinc jugadores catalanes a la concentració sub-17 de la selecció espanyola

Un total de cinc jugadores procedents de diferents equips catalans formaran part de la propera concentració que durà a terme, dintre de tres setmanes, la selecció espanyola sub-17 de voleibol. Aquesta nova convocatòria forma part de la preparació del torneig de classificació del Campionat d’Europa sub-17 d’aquest any, que tindrà lloc del 1 al 22 de juliol a Hongria i Sèrbia.

No és el primer cop que les jugadores convocades participen amb la selecció espanyola de menors, ja que van formar part del combinat espanyol fa uns mesos al WEVZA, on van fer-se amb la plata després d’un gran torneig. Valentina Navarro, del CV Sant Cugat; Anna Busquets i Martina Gonzalo, del CVB Barça; Filippa Botcher, del CV Vall d’Hebrón; i, Aina Ginesta, del CV Esplugues, seran les representants catalanes a la convocatòria del combinat entrenat per David Sánchez.

Les jugadores s’incorporaran a la concentració de la sub-17 el proper 3 d’abril a Guadalajara, on entrenaran durant tota una setmana abans de desplaçar-se cap a Itàlia per disputar un torneig amistós a Pordendone. Un cop finalitzat l’esdeveniment, el combinat espanyol tornarà cap a Sòria per preparar un torneig preeuropeu de fase 2 a Lille (França), que tindrà lloc del 20 al 24 d’abril. Està previst que, un cop finalitzat el torneig, les esportistes retornin als seus clubs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top
Scroll to Top