Cinc jugadores catalanes a la concentració sub-17 de la selecció espanyola

Un total de cinc jugadores procedents de diferents equips catalans formaran part de la propera concentració que durà a terme, dintre de tres setmanes, la selecció espanyola sub-17 de voleibol. Aquesta nova convocatòria forma part de la preparació del torneig de classificació del Campionat d’Europa sub-17 d’aquest any, que tindrà lloc del 1 al 22 de juliol a Hongria i Sèrbia.

No és el primer cop que les jugadores convocades participen amb la selecció espanyola de menors, ja que van formar part del combinat espanyol fa uns mesos al WEVZA, on van fer-se amb la plata després d’un gran torneig. Valentina Navarro, del CV Sant Cugat; Anna Busquets i Martina Gonzalo, del CVB Barça; Filippa Botcher, del CV Vall d’Hebrón; i, Aina Ginesta, del CV Esplugues, seran les representants catalanes a la convocatòria del combinat entrenat per David Sánchez.

Les jugadores s’incorporaran a la concentració de la sub-17 el proper 3 d’abril a Guadalajara, on entrenaran durant tota una setmana abans de desplaçar-se cap a Itàlia per disputar un torneig amistós a Pordendone. Un cop finalitzat l’esdeveniment, el combinat espanyol tornarà cap a Sòria per preparar un torneig preeuropeu de fase 2 a Lille (França), que tindrà lloc del 20 al 24 d’abril. Està previst que, un cop finalitzat el torneig, les esportistes retornin als seus clubs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt