Les guanyadores del concurs de Haikyuu entrenen amb el DSV CV Sant Cugat

Les guanyadores del sorteig dut a terme per la Federació Catalana de Voleibol i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) van gaudir ahir d’una estona d’entrenament amb el primer equip del DSV CV Sant Cugat. Un total de sis nenes, acompanyades de familiars i amigues, van poder viure de primera mà a les instal·lacions del club a Valldoreix (Sant Cugat) la preparació de les seves ídoles.

Les afortunades que van sortir premiades pel sorteig de Haikyuu, aprofitant el ressò de l’exitós anime que s’ha acabat d’emetre recentment al canal SX3, també tindran l’oportunitat d’assistir aquest dissabte 18 de març, al partit de Lliga Iberdrola que enfrontarà al DSV CV Sant Cugat contra CV Sayre CC La Ballena (19:00h). L’equip santcugatenc es juga en aquest partit moltes de les opcions per ser als ‘play-offs’ que donen opció al títol de lliga. En la jornada restant pel final de la temporada regular, el DSV CV Sant Cugat és l’equip que marca el tall de les fases pel títol, amb només un punt de distància sobre el setè classificat, CV Kiele Socuéllamos, per la qual cosa depèn de si mateix per classificar-se.

Fa només una setmana, els altres 10 guanyadors del concurs van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà com és un entrenament i un partit de voleibol professional, en aquest cas amb el Barça Voleibol. La Federació Catalana de Voleibol va obsequiar a tots els guanyadors del sorteig amb pilotes i samarretes, que després van ser signades per tots els esportistes.

GALERIA FOTOGRÀFICA

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt