Inscripcions obertes per participar a la tercera edició del WESE, programa de lideratge femení

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya va presentar la tercera edició del WESE (Women Executive Sports Education), el primer postgrau de lideratge esportiu femení que s’imparteix a Catalunya. Les inscripcions al postgrau, en el que només hi ha 12 places per a dones directives del món de l’esport, ja estan obertes.

L’objectiu del postgrau, tal i com va explicar la seva directora, Monica Utrera, és ‘crear un empoderament 360º, enfortir les competències directives i aconseguir un coneixement per trencar el sostre de vidre’. En aquest sentit, es busca genera un canvi profund en la lideressa tant en la manera de comprendre com de situar-se davant el món. Per això, el WESE facilita eines d’aplicació immediata al dia a dia del directiu i permet a les participant establir xarxes de poder.

El postgrau de lideratge femení consta de 4 fases que asseguren la interiorització dels continguts, a més de dur-se a terme tant amb accions personals individuals assegurant la personalització dels continguts, com amb les grupals plenàries. La Federació Catalana de Voleibol anima a les dirigents del vòlei català a postular-se per optar a una de les 12 places disponibles. Les interessades han d’enviar carta de motivació, currículum vitae, experiència personal i professional, activitats extracurriculars i vinculació amb l’esport abans del 24 de març a mzamora@fcvolei.cat

El WESE compta amb 5 places gratuïtes per Federacions que s’atorguen per ordre de sol·licitud, però també hi poden haver places amb un 50% de descompte per les candidates amb carta de recomanació d’entitat federada, i d’un 15% de les que tinguin una carta de recomanació de club. El preu total del postgrau de l’Euncet Business School és de 3.000 euros sense descompte.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt