Nova Icària acull la 10ena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona

La desena edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona escalfa motors per a l’inici de l’activitat dissabte i diumenge a la platja de la Nova Icària de Barcelona. Dins el programa de projecció internacional la Federació Catalana de Voleibol celebra aquesta competició amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, un torneig on les millors parelles del Circuit Català de Vòlei Platja s’enfronten a les parelles convidades d’altres nacionalitats.

L’edició d’enguany comptarà amb els campions de Catalunya en categoria masculina. Christian Salvador i Genildo Da Silva seran una de les sis parelles participants, que completen les parelles catalanes Gregori-Rovira, Altamirano-Arranz, Funes-Soler i Badosa-Roca, i la cubana formada pels clàssics Yamil Yanes-Juan Miguel Rosell.

En la competició femenina hi prendran part quatre parelles que s’enfrontaran totes entre si per buscar la primera plaça, que dóna accés directe a la final de diumenge, mentre que la segona parella finalista sortirà de l’enfrontament entre el segon i tercer classificat. Les txeques Reackova-Vorlova competiran amb les parelles catalanes que formen Rebeca Fernández i Virgínia Carmona, i Meche Arends amb Berta Antequera, a més la integrada per Kadri Puri, campiona de Catalunya a Cambrils amb Erika Kliokmanaite, i la brasilera Rosangela.

Les finals es disputaran diumenge, a partir de les 12:00 hores, tenint lloc l’entrega de premis a les 14:00 hores del migdia.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top