Da Silva-Salvador i les txeques Rehackova-Kvaplova triomfen al Ciutat de Barcelona

Els campions de Catalunya d’aquest 2013, Genildo Da Silva i Christian Salvador, i les txeques Rehackova-Kvaplova s’han proclamat aquest migdia en la platja de Nova Icària campions de la desena edició del Trofeu Internacional de Vòlei Platja Ciutat de Barcelona.

La parella andorrana formada per Geni Da Silva i Christian Salvador segueix amb els seus bons resultats de final d’estiu i ha sumat avui a Nova Icària el títol de campions d’aquesta desena edició del Trofeu Internacional. Da Silva-Salvador han derrotat en la final als campions de les darreres dues edicions, els cubans Yamil Yanes i Juan Miguel Rosell, a qui han guanyat 2-0 (21-17, 21-18). Totes dues parelles havien arribat a la final després de superar en les semifinals a Funes-Soler 2-0 (21-18, 21-13), Da Silva-Salvador, i a Badosa-Roca per un doble 16-21 la parella cubana.

En categoria femenina el triomf final ha estat per a la parella txeca Rehackova-Kvaplova qui ha derrotat en la gran final del Trofeu Internacional a les subcampiones de Catalunya, Rebeca Fernández-Virgínia Carmona, a quin han vençut 2-0 (25-23, 21-17). Unes Fernández-Carmona que han hagut de superar en la semifinal prèvia d’aquest matí a la parella Rosangela-Puri, derrotant-es en el tie-break 15-10 i assolint d’aquesta manera la classificació per la final del torneig.

A l’entrega de premis van assistir Carles Vallés, coordinador d’esdeveniments de l’Institut Barcelona Esports, i Salut González, vocal de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol.

Compartició en facebook
Facebook
Compartició en twitter
Twitter
Compartició en linkedin
LinkedIn
Scroll to Top