El CV Premià de Dalt domina el Trofeu del CECELL

El CV Premià va ser el gran dominador de la quarta edició del Torneig del Cecell. Una competició que serveix com a colofó de la pretemporada als equips de la segona divisió, i que també té com a finalitat el foment i la pràctica d’aquest esport, des de les divisions femenines de formació.

Els equips del CV Premià es van imposat en les categories juvenil i cadet. D’altra banda, en categoria infantil, fou el CV Vall d’Hebron qui s’endugué el trofeu de campió.

En la categoria Juvenil no hi va haver rival per al Premià, doncs va guanyar tots els partits, relegant als dos equips del CECELL (Cadet A i Juvenil B) a la segona i tercera plaça, i al CV Vall d’Hebron a la quarta.

Més disputada ha estat la categoria cadet, on CECELL (Infantil A) va arribar al darrer partit amb possibilitats d’endur-se la victòria. Finalment l’equip infantil es va haver de conformar amb la segona plaça, seguit pel CV Vall d’Hebron i pel CECELL Cadet B.

Finalment, en la categoria infantil, El segon i tercer classificat van ser els dos Infantils escolars del CECELL, i el quart classificat fou el CV Premià.

Al lliurament de premis hi va assistir Txema Alonso, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Lleida. S’ha de destacar la gran afluència de públic -bona part vingut de Barcelona i del Maresme- que ha estat presenciant els 18 partits que s’hi han disputat, en mig d’un gran ambient, al pavelló de l’IES Joan Oró.

Acabat el Torneig del Cecell, els equips ja pensen en la competició de lliga que arrenca aquest mateix cap de setmana en les competicions de Primera Divisió.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top