Nova edició del torneig benèfic Hospitalitat de Lourdes

El proper 29 de gener tindrà lloc una nova edició del torneig benèfic de vòlei pista Hospitalitat de Lourdes. El primer torneig de l’any amb l’objectiu de recollir fons per ajudar a les persones amb capacitats que atén l’Hospitalitat. La novetat d’enguany és la voluntat de l’organització de dividir els participants segons categoria.

El torneig, de caràcter benèfic també pretén ser un punt de trobada i diversió tot practicant el voleibol, a part de donar a conèixer la tasca que realitza l’Hospitalitat de Lourdes envers els grups de població més desfavorits. Així, i per a propiciar un dia de divertiment, tot els equips seran mixtes amb dues noies sempre a pista. Durant el matí es realitzarà la fase de classificació i per la tarda les eliminatòries.

Al llarg de la jornada es podrà gaudir del servei de bar organitzat pels membres de l’entitat amb productes casolans. Amb la compra d’aquests productes s’entrarà en el sorteig d’un munt de regals al llarg del dia. També es comptarà amb un grup de fisioterapeutes que oferiran massatges a tots els participants.

El preu de la inscripció és de 60€ sense límit de jugadors. Teniu tota la informació del torneig a la pàgina de Facebook dels organitzadors. L’Hospitalitat de Lourdes organitza altres tornejos benèfics al llarg de l’any, entre els que destaca també un de vòlei platja a mitjans d’any.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt