Última jornada, i molt en joc, a la lliga preferent juvenil femenina

Aquest cap de setmana es disputa l’última jornada de la lliga preferent juvenil femenina on es repartiran els punts que decidiran quin són els equips que acaben entre els quatre primers classificats. Després la competició s’aturarà dues setmanes abans de començar la segona fase amb els equips repartits en lligues de promoció, classificació o consolació.

Només els quatre primers classificats de cada grup optaran a la lliga de promoció i per tant a ser els campions de la competició. Al grup 1, ja estan classificats els equips de l’Elisabeth blanc i blau i el Voleibol Sant Just Blau. La quarta plaça, que dóna accés al grup de promoció se la disputaran, en els seus respectius partits, el Víkings Vòlei Prat i l’AEE Intermunicipal del Penedès, tots dos empatats a 15 punts. A més, tant les pratenques com les de Sant Sadurní juguen contra les últimes i penúltimes classificades, pel que cada punt del partit serà de màxima importància. Les vikingues s’ho jugaran amb el CV Sant Adrià, mentre que les del Penedès ho faran amb el Club Vòlei la Palma.

Similar situació es viu al grup 2. Ja tenen la classificació assegurada els juvenils del CV Sant Pere Pescador i el CV Valls d’Andorra. En aquest cas hi ha dues places a repartir entre 3 equips. El Vòlei Canet i el Sant Fruitós B que depenen d’ells mateixos i el CV Arenys que depèn del seu i de la resta de resultats. Les de Canet van terceres a la classificació, però juguen contra el CV Sant Pere Pescador, primer classificat invicte de la competició, i un resultat per la màxima en contra les podria deixar fora si les seves rivals directes obtenen millors resultats. El Sant Fruitós també ha de buscar una victòria, amb el CV Cardedeu, que els doni la tranquil·litat de seguir al capdamunt de la classificació. Per la seva banda, al CV Arenys només li val una victòria que li doni 2 o 3 punts, a banda d’esperar els resultats dels seus rivals directes.

La resta d’equips es reagruparan en dos grups més, de classificació i consolació, segons la classificació final d’aquesta fase. Els tres grups disputaran una nova lliga a d’anada i tornada, que començarà el primer cap de setmana de febrer i que s’allargarà fins a mitjans de maig. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt