Nova jornada de concentració de les Seleccions Catalanes

El passat diumenge, 15 de gener, es van concentrar de nou les seleccions catalanes de menors amb l’objectiu d’anar tancant els equips de cara al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Prop d’un centenar de nens i nenes segueixen les proves per convertir-se en representants dels equips de les categories infantil i cadet, masculina i femenina.

La selecció que està més a prop de tancar l’equip és la cadet femenina, que després de dues concentracions obertes i 3 de tancades ja ha deixat la llista de seleccionades a 16 jugadores. Ben diferent de la situació de l’infantil femení, que encara compta amb 25 nenes preseleccionades. Pel que fa als equips masculins, la selecció infantil compta amb 20 preseleccionats, mentre que la cadet amb 24.

La propera data d’entrenaments serà l’últim cap de setmana de gener i com totes les concentracions, els entrenaments es realitzaran al Pavelló Poliesportiu del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. En total s’hauran realitzat 9 trobades de la selecció femenina i 10 de la masculina abans de la concentració final de Setmana Santa. D’allà hauran de sortir els quatre equips, un masculí i un femení per categoria infantil i masculina, que defensaran Catalunya al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt