Nous cursos disponibles arreu del territori per formar-se com a àrbitre

Fins al moment, amb els 58 participants al curs de formació que s’està realitzant a Lleida, ja s’han interessat per entrar a formar part del col·lectiu arbitral 147 persones, de les quals 55 ja estan en actiu i unes 20 més fan l’examen d’acta aquest cap de setmana. Èxit absolut, per tant, de la campanya engegada per la Federació Catalana de Voleibol per posar fi a la manca d’efectius en aquest esport, propiciada pel gran creixement de clubs, equips i llicències les darreres temporades.

Però la maquinaria no s’atura. Després del 6 cursos ja realitzats des de setembre, n’hi ha programats 5 més fins al mes de gener. Aquest cap de setmana es tanca el que s’ha realitzat a Lleida amb la col·laboració de tots els clubs de la comarca i on s’hi han inscrit 58 aspirants. Tot un èxit, en un territori on fins ara només n’hi havia tres. Diumenge, també es celebrarà un curs pels alumnes de l’Institut La Bastida de Badalona, amb 15 aspirants més inscrits.

A partir d’aquí, les possibilitats per formar-se com a àrbitre són múltiples i variades. Hi haurà un curs a Viladecans el 12 i 14 de desembre, un altre a Vilanova el 16 de desembre, un a la Vall d’Hebron el 20 i 22 de desembre, a Cerdanyola el 27 i 28 de desembre, i a Tarragona el 2 i 4 de gener coincidint amb el Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials. Tots els cursos es realitzen amb la col·laboració dels clubs locals, el CV Viladecans, el CE Vilanova i la Geltrú, el CV Vall d’Hebron, el CV Cerdanyola i el CV Sant Pere i Sant Pau.

CURSOS

Viladecans 12 i 14 de desembre

Vilanova i la Geltrú 16/12/2017

Vall d’Hebron 20 i 22/12/2017

Cerdanyola 27 i 28/12/2017

Tarragona 2 i 4/01/2018 (Campionat de Seleccions Provincials)

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top