Nous cursos d’àrbitres Nivell I

La Federació Catalana de Voleibol, amb la voluntat de seguir ampliant el número de col·legiats, organitza nous cursos d’àrbitre Nivell 1 de pista. Al desembre s’han obert noves convocatòries a Vilafranca del Penedès i a Caldes de Malavella, i la voluntat és oferir un curs més a Barcelona capital.

El curs de Vilafranca ja ha omplert les 30 places disponibles, mentre encara n’hi ha algunes de lliures al de Caldes de Malavella. Aquestes dues formacions es realitzaran de manera presencial el cap de setmana del 10 i 11 de desembre. Les inscripcions per optar a les places de Caldes de Malavella estaran obertes fins al 30 de novembre o fins a esgotar disponibilitat.

Donada l’alta demanda de persones interessades en realitzar el curs d’àrbitre, la Federació Catalana de Voleibol treballa en organitzar un curs més a Barcelona amb classes presencials el 6 i 8 de desembre. Els clubs interessats en ser seu d’aquest curs es poden posar en contacte amb el departament de promoció de l’ens federatiu (promocio@fcvolei.cat – Albert Iricibar).

Els alumnes qualificats com APTES al finalitzar el curs obtindran el títol corresponent, que els permetrà, una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques, la possibilita de poder realitzar el següent nivell. Aquest títol es de caràcter federatiu. Els alumnes no han de realitzar cap pagament per inscriure’s però el cost estimat de la formació es descomptarà dels seus futurs arbitratges tenint en compte que l’alumne rebi sempre ingressos.

Si tens dubtes dels motius pels quals val la pena fer-se àrbitre et recomanem veure el vídeo ‘Arbitravoleibol, els àrbitres també són part del joc’, on diferents col·legiats de voleibol i vòlei platja catalans t’expliquen els motius que els van portar a pujar a la cadira arbitral i perquè han continuat amb la seva carrera (alguns d’ells fins arribar a l’elit de l’arbitratge del voleibol i el platja mundial).

Més informació dels cursos click aquí

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top