L’AEE Jaume Callís presenta els 17 equips d’aquesta temporada

Aquest passat diumenge l’AEE Jaume Callís va fer la presentació oficial dels seus equips davant autoritats, aficionats, familiars i amics que es van reunir al Pavelló de l’Ausoneta de Vic per donar la benvinguda de manera conjunta a una nova temporada.

Es van presentar els 14 equips federats, que van de categoria aleví a sènior, i on sobretot tenen categories de base amb un aleví, 3 infantils femenins, un de masculí, tres cadets i quatre juvenils. A més, també comptem amb un sènior femení a quarta divisió i un amateur mixt. A banda dels equips federats també en tenen tres de no federats amb els que sumen més de 200 esportistes.

Entre les autoritats destacades, a l’acte de presentació van assistir el regidor d’esports de l’Ajuntament de Vic, el Sr. Titi Roca; el regidor de ,anteniment i obres de l’Ajuntament de Vic, el Sr Albert Castells, la directora de l’Institut Jaume Callís, la Sra. Antonia Subirà i el president de l’entitat, el Sr. Josep Clusella. Tant el regidor d’esports, com el president, com la directora esportiva de l’entitat, Irene Moncunill, van dirigir unes paraules a tots els presents.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt