Nou record d´inscripcions a la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

La participació a la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja torna a ser un èxit absolut arribant a les 126 parelles inscrites, la més gran fins ara assolida. A més, el record arriba en totes les categories, ja que les parelles masculines inscrites ha arribat a les 76, mentre les femenines arriben a les 50. Un fet que ha estat possible al separar la competició en dues jornades, i així poder acollir més participants garantint totes les mesures de seguretat i protocols COVID-19.

A la prova disputada al mes de febrer es van inscriure un total de 120 parelles, 47 de femenines i 73 de masculines, pel que el record s’ha superat en 13 parelles. Les primeres posicions les van ocupar les parelles formades per Dani Moreno i Roberto Sanfélix en la masculina, i Kadri Puri i Nuria Bouza, en categoria femenina, que han guanyat totes les proves que s’han disputat fins ara.

Aquesta és la quarta prova de la setena edició de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que organitza la Federació Catalana de Voleibol. Aquest any, a causa de la pandèmia de la COVID-19, totes les proves s’han disputat al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron, però la gran final tindrà lloc a Vilanova i la Geltrú, el proper 17 d’abril.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top