La FCVB s´adhereix al manifest del Dia Internacional de la Dona proposat per diferents territorials

La Federació Catalana de Voleibol, en coordinació amb altres federacions territorials, es suma a la celebració del Dia Internacional de la Dona i s’adhereix al manifest proposat per aquestes en que es reivindica del paper de la dona a l’esport i es dona les gràcies a jugadores, entrenadores, àrbitres, directives i voluntàries pel seu treball en l’eradicació d’obstacles en les carreres esportives.

 

MANIFEST DIA de la DONA 2021

 

“Per una carrera sense obstacles!”

 

Amb motiu del Dia Internacional dels Drets de les Dones, volem fer públic i reiterar el nostre compromís per l’assoliment de la igualtat efectiva entre homes i dones a l’esport, en tots els seus àmbits.

L’esport és una poderosa eina de transformació de la societat i les federacions esportives som conscients del paper rellevant que juguem també en la lluita per la igualtat de gènere. El dret de les dones a no ser discriminades i gaudir de les mateixes oportunitats és un dret fonamental i un principi bàsic de la Carta Olímpica que aglutina el conjunt del seu moviment.

Avui, tot i ser conscients del camí que queda per recórrer, volem retre homenatge a les dones de l’esport, a les dones que han assumit el compromís de liderar un equip, un club o una federació, ja sigui des del paper de directives, entrenadores, àrbitres, esportistes o voluntàries.

Gràcies.

Gràcies per posar a disposició de l’esport els vostres valors i fer del nostre sector un sector encara més valuós.

Gràcies per liderar en femení i ajudar amb el vostre exemple perquè més dones continuïn fent créixer la participació femenina a l’esport.

Gràcies perquè amb vosaltres l’esport segueix fent passos cap a la igualtat.

Gràcies perquè sou el més ferm testimoni que des de l’esport també lluitem per canviar les coses.

Gràcies per no rendir-vos. Gràcies per la vostra passió.

Per la Igualtat. Feliç 8 de març.

#SomEsportFeminista #8M2021

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top