La UFEC llança el programa WESE per apoderar dones dirigents del món de l’esport

Coincidint amb el Dia Internacional de la Dona, la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, en col·laboració amb l’EUNCET, va llançar ahir el programa WESE (Women Executive Sports Education) que té per objectiu apoderar les dones dirigents del món de l’esport català. Només 10 dones seran selecciones per realitzar el programa, que serà subvencionat per la UFEC.

El curs de mentoring cerca, a través d’una visió holística, l’apoderament femení a través d’un canvi profund sobre la manera de comprendre i situar-se davant del món que vivim. WESE consta de de 5 mòduls, que se celebraran entre els mesos d’abril i juny. Així mateix, les participants comptaran també amb l’experiència de primera mà de les dones presidentes de Federació i iniciaran un camí per fer xarxa i sinergies de direcció.

El programa WESE, que aportarà tècniques i coneixements transferibles al lloc de treball, està basat en la investigació científica, lliure de dogmes, i en l’experiència directa viscuda en primera persona per directives al llarg dels últims 20 anys. Amb el curs WESE, les dones desenvoluparan lideratge personal, obtindran eines, tècniques i habilitats per a la tasca directiva, augmentaran l’autoconsciència personal i directiva, aprofundiran en la pròpia configuració del paper de la dona actual, crearan estratègies de lideratge i milloraran la seva marca personal de directiva.

Durant aquest mes de març es durà a terme un procés de selecció a través del web del programa, www.ufec.cat/academy, on les dones interessades han de facilitar una carta de motivació, el Curriculum vitae, l’experiència personal i professional i la vinculació amb l’esport (es valorarà de forma preferent la incorporació de carta de recomanació de club federat o la federació catalana corresponent). Es realitzarà una breu entrevista online de les candidates que es considerin aptes pel programa.

MÉS INFORMACIÓ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top