Els tricampions tornen al podi a la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Kadri Puri i Nuria Bouza, per un costat, i Ferran Serra i Conrad Rovira, per l’altra, han estat les parelles que s’han proclamat campiones de la quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja que s’ha celebrat aquest cap de setmana al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. Conrad Rovira aconsegueix amb aquesta victòria, també, el liderat del rànquing català de vòlei platja. 

La quarta prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja ha estat la més participativa de la història amb 126 parelles inscrites, 70 de masculines i 56 de femenines. Això ha permès obtenir nous campions en les diferents categories, en total 9 en la masculina i 6 en la femenina. Però els que han assolit el triomf absolut han estat Ferran Serra i Conrad Rovira, en categoria masculina, que també van ser els campions de la primera i la segona prova; i Kadri Puri i Nuria Bouza, que pugen com a parella per tercer cop al podi. 

També en categoria femenina, les guanyadores de la segona divisió i que, per tant, obtenen l’accés a primera divisió a la següent prova han estat les parelles formades per Carvajal – Bolo, D’Indy – Milanes i Petrachi – Peters. D’altra banda les guanyadores de tercera, i que jugaran a segona divisió a la següent prova són les parelles formades per Holman – Grommes i Aparicio – Serra. 

A segona divisió masculina, els campions que jugaran a primera divisió a la propera prova són les formades per Rovira – Llasera, Iniesta – Olivan i Albini – Davies. Mentre que les parelles de tercera divisió que s’han proclamat campiones i han assolit l’ascens són les formades per Macias – Coma, Vaquero – Garau, Llaudet – Obradors, García – Barrull i Seoane – Castillo. 

La propera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja es celebrarà el proper cap de setmana del 20 i 21 de març, també al Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron. De nou, i gràcies a l’èxit de participació assolit a les darreres proves, la cinquena prova també es tornarà a disputar en dues jornades, sent la de dissabte de categoria masculina i la de diumenge la femenina. Aquesta serà l’última prova abans de les finals que es disputaran el 17 d’abril a la platja de Vilanova i la Geltrú.

GALERIA FOTOGRÀFICA

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top