La Mar Bella acull una nova edició del ‘Vòlei fa per tu’ amb protocols COVID

La Federació Catalana de Voleibol ha col·laborat, un any més, amb l’Institut Barcelona Esport (IBE) en l’organització de les jornades ‘Volei fa per tu’, una activitat englobada al programa municipal de l’Ajuntament de Barcelona i que es du a terme al pavelló de la Mar Bella.  Enguany hi participaran més de 700 alumnes de diferents centres escolars d’entre tercer i cinquè de primària pel que s’han pres totes les mesures de seguretat i higiene seguint els protocols establerts per prevenir contagis de la COVID-19.

Avui, prop de 250 alumnes de Barcelona han pogut gaudir de la primera torbada del ‘Vòlei fa per tu’, que s’allargaran fins divendres, al pavelló de la Mar Bella. Les escoles inscrites al programa accedeixen a una formació dels professors sobre voleibol que després poden practicar durant el curs i finalment mostren la seva evolució participant a les trobades. El professors reben material didàctic sobre aquesta disciplina esportiva per tal de poder preparar les classes i les trobades.

Enguany s’han extremat les mesures de seguretat reduint la participació d’alumnes i fent torns per tal d’acumular menys estudiants al mateix temps i mantenir les distàncies i els grups bombolla a les pistes. A més, tant participants, com professors, voluntaris i organitzadors han hagut de realitzar la pràctica amb la mascareta.

‘Vòlei fa per tu’ és manera de promocionar el voleibol entre els possibles candidats a formar part d’equips d’iniciació, i a més està considerada una de les activitats millor valorades any rere any pels professors del centres escolars de Barcelona, segons les enquestes que l’IBE facilita al finalitzar cada temporada. La Federació Catalana de Voleibol fa més d’una dècada que participa en aquest programa de promoció escolar del voleibol amb un gran èxit de participació i acollida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top