Nou curs Nivell Bàsic i Nivell Avançat, al juny, a Esplugues

La Federació Catalana de Voleibol per mitjà del Comitè Tècnic d’Entrenadors, organitza a Esplugues el curs de Tècnic Català de Voleibol de Nivell Bàsic i de Nivell Avançat que pertoca a aquesta temporada 2017/2018. El curs es realitzarà els caps de setmana del 8, 9 i 10 de juny, i el 15, 16 i 17 de juny a les instal·lacions de Consell Català de l’Esport (Blume).

Avui, 10 de maig, s’inicia el període d’inscripció que finalitzarà el proper 4 de juny. Només hi ha 30 places disponibles per nivell formatiu i s’assignaran per rigorós ordre d’arribada de la inscripció i el corresponent justificants de pagament. L’horari de les classes, teòriques i pràctiques, els dos caps de setmana, serà des de divendres a la tarda fins diumenge a la tarda.

Els alumnes qualificats com a aptes al finalitzar el curs avançat obtindran el títol provisional de tècnic de Nivell Bàsic (antic Nivell-I), que passarà a ser definitiu una vegada s’hagi realitzat un any de pràctiques i s’hagi cursat un clínic formatiu de la FCVb. Aquest títol es de caràcter federatiu.

Tota la informació en relació tant al Curs de Nivell Bàsic com el de Nivell Avançat la podreu trobar a l’apartat web corresponent, https://goo.gl/mehuvI

 

>>INSCRIPCIÓ

>>INFORMACIÓ I NORMATIVA

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top