Les seleccions espanyoles absolutes preparen compromisos internacionals amb 5 jugadors catalans

Les seleccions espanyoles absolutes de voleibol estan concentrades preparant la prèvia de la Lliga Europea i els Jocs del Mediterrani. La selecció femenina, entrenada per Pascual Saurín, prepara pels compromisos internacionals, des de dilluns, a les instal·lacions del CAR de Sant Cugat; mentre la masculina, dirigida per Ricardo Maldonado, té el fortí a Guadalajara. Un total de 5 jugadors catalans formen part dels llistats previs d’aquestes concentracions i podrien formar part dels seleccionats definitius.

A la selecció femenina Mabel Caro, del Bordeaux francés, i María Segura , de Cuneo italià, són les dues jugadores catalanes cridades per Pascual Surín. A la selecció masculina, Ricardo Maldona ha triat al col·locador del FC Barcelona, Sergi Arranz, al lliure blaugrana, Aharon Gamiz, i a l’oposat del Río Duero Soria, Gerard Osorio. Els cinc jugadors, a més, van formar part en els seus inicis del grup de tecnificació català GET Blume.

La selecció masculina ha quedat enquadrada en el grup C de la Golden European League, on jugarà, entre el 15 de maig i el 6 de juny, amb les seleccions de Finlàndia, República Txeca i Portugal. El millor classificat del grup accedirà a la Final Four que es disputarà a Karlovy Vary (República Txeca), el 13 i 14 de juny.

La selecció femenina, que realitza entrenaments oberts al CAR de Sant Cugat sota demanda prèvia, també prepara els partits de la Lliga Europea on ha quedat enquadrada en el grup C amb les seleccions de la República Txeca, Bielorrusia i Eslovaquia). La fase final d’aquesta competició es disputarà a Hungría el 14 i 15 de juny. Abans però de tots aquests copromisos internacionals, les de Saurín disputarà un torneig bilateral amb Portugal els dies 12 i 13 maig.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top