El CV Tiana i el CSD Espanyol signen un acord per la promoció del voleibol femení

El Club Seccions Deportives Espanyol i el Club Voleibol Tiana van fer l’acte de signatura, aquest passat dimarts, d’un conveni de col·laboració per tal d’establir les bases i condicions de col·laboració per desenvolupar i promoure conjuntament programes de promoció del voleibol de cara la temporada 2018/2019. La voluntat també és que els dos clubs puguin competir en ‘tira’ a la competició juvenil i cadet, per tal de tenir una línia de continuïtat.

El representant del Club Seccions Esportives Espanyol (en endavant Espanyol), Luis de la Fuente, i el president del CV Tiana, José Ángel Urrutia, van signar l’acord a la sala David Moner de la seu de la Federació Catalana de Voleibol en presència de la presidenta de l’ens federatiu, Maribel Zamora.

La finalitat del conveni de col·laboració és poder competir conjuntament, a la categoria federativa que pertoqui, amb un equip juvenil de l’Espanyol i un equip cadet del Tiana, en el que es coneix federativament com a ‘tira’. A més, s’estableix que sota el paraigües d’aquest acord es proposaran i duran a terme projectes, iniciatives i activitats de promoció del voleibol femení.

Per tal de desenvolupar les actuacions que es duran a terme, s’ha creat un grup de treball amb representació dels dos clubs que serà qui determini i concreti les accions que es duran a terme i avaluarà i analitzarà les activitats realitzades i noves iniciatives de formació i desenvolupament. El grup de treball està format, per part de l’Espanyol per Roberto Illgen i Luis de la Fuente, i per part del CV Tiana, per Ricard Llort i Josep Pradas. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top