Convocatòria oberta per les seleccions de menors de vòlei platja

Els seleccionadors catalans de vòlei platja de menors organitzen aquest proper cap de setmana una convocatòria oberta per tal de visualitzar possibles jugadors candidats a ser seleccionats per defensar Catalunya als diferents Campionats d’Espanya de la modalitat. Les proves masculines seran a Granollers i les femenines a Premià de Dalt.

Jordi Pavón, seleccionador català de vòlei platja masculí, realitzarà els entrenaments el diumenge 20 de maig per a les categories sots 17 i sots 19 a les instal·lacions de l’AE Carles Vallbona de Granollers. Els horaris dels entrenaments pels candidats a formar part de la selecció sots 17 seran de 10:30 a 12h., mentre pels sots 19 serà de 12h a 13:30.

En el cas de les candidates a formar part de les seleccions catalanes de menors de vòlei platja, els entrenaments de visualització, organitzats per Martí Macià, seleccionador català femení, seran només per la categoria sots 17 a les instal·lacions del BSC Premià de Dalt, aquest proper diumenge 20 de maig a les 17 hores.

INSCRIPCIONS

CONVOCATÒRIA OBERTA FEMENINA

CONVOCATÒRIA OBERTA MASCULINA

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top