El FC Barcelona i el CEVOL Torredembarra ascendeixen a Primera Nacional

El dos equips catalans que han participat a la fase d’ascens a Primera Nacional masculina, el FC Barcelona i el CEVOL Torredembarra, han aconseguit arribar a la final i classificar-se per disputar la següent temporada a la tercera divisió del voleibol espanyol, Primera Nacional. Tant el FC Barcelona com el CEVOL Torredembarra van disputar la final de la fase d’ascens però el flamant campió va ser el FC Barcelona que es va imposar per 2-3 als de Torredembarra.

Tant el Torredembarra com el FC Barcelona van imposar-se com a primers de grup a la fase de grups de la fase d’ascens a Primera Nacional celebrada a Fortuna, Murcia, aquesta passat cap de setmana. Els dos equips guanyaven els tres partits inicials i es situaven a semifinals de la competició. Per un costat el CEVOL Torredembarra es va enfrontar al CV Mutxamel alacantí, a qui es van imposar per 3-1 (21-25/25-16/25-16/25-14). D’altra banda, el FC Barcelona s’imposava al CVS Pizzeria La Cuarteta, de les Illes Balears, per un 1-3 (18-25/21/25/25-20/29-31).

A la gran final de la competició, tot i estar els dos equips classificats per l’ascens, es va haver d’arribar al set de desempat per decidir el campió de la fase. El CEVOL Torredembarra va començar imposant-se en els dos primers sets, però el FC Barcelona va saber capgirar el marcador i imposar-se en el tie break, assolint així el primer calaix del podi i enduent-se el títol de la fase.

Els dos equips catalans formaran part la següent temporada del grup B de Primera Nacional, divisió de bronze espanyola, ocupant les places del Vòlei 6 Manresa i el CV Barberà, que han certificat el descens a Primera Divisió Catalana.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top