5 equips catalans busquen, des d´avui, el títol de Campió d’Espanya Infantil

Dos equips masculins i tres equips femenins comencen avui la lluita per aconseguir el títol de Campió d’Espanya Infantil. En categoria masculina, el CV Vall d’Hebron i el CNS Volei, han viatjat a Boiro, A Coruña; mentre en categoria femenina el @DSV CV Sant Cugat, el CV Vall d’Hebron i el CVB Barça s’han desplaçat a Torrejón de Ardoz, Madrid, per disputar els respectius campionats.

Al Campionat d’Espanya Infantil femení hi participen un total de 32 equips, dels quals tres són catalans. El DSV CV Sant Cugat ha quedat enquadrat en el grup B amb el CVS Const. M. Galindo balear, l’AD Algar Surmenor murcià i l’UVA Sanjo Rojo de Castella i Lleó. El CV Vall d’Hebron jugarà la fase prèvia al grup D amb l’AD Moraleja CB d’Extremadura, l’Unideba la Colina d’Andalusia i el Voleibol Logroño de La Rioja. Per últim, el CVB Barça ha entrat al grup H, on es trobarà amb el D’Elhuyar Setem de La Rioja, el CD Univol Bregador canari i el MC San José CNA andalús.

Les de Sant Cugat han iniciat el campionat aquest matí amb l’Algar Surmenor i aquesta tarda juguen amb l’UVA SanJo. El CV Vall d’Hebron debutarà aquesta tarda amb el Voleibol Logroño i els dos següents partits de grup ja els disputarà demà. EL CVB Barça, pel seu costat, jugarà el primer partit també avui a la tarda amb eñ D’Elhuyar Setem de La Rioja i demà finalitzarà la ronda de grup amb els dos partits restants. El Campionat finalitzarà diumenge al migdia amb la celebració de les gran finals.

Pel que fa als equips masculins, el CV Vall d’Hebron disputa la primera fase al grup A on també es trobarà amb el Green Fog Acad. CV Pórtol, equip amb el que debuta aquest matí, el CV Zaragoza i el Jealsa Boiro Voleibol. D’altra banda, el CN Sabadell està enquadrat en el grup C amb el cvleganes.com, el Santa María del Mar i el Colegio San José Murcia Norte. El debut dels sabadellencs ha estat avui al matí amb els murcians a qui han guanyat per 2 a 0.

Tant el campionat masculí com el femení finalitzaran aquest diumenge a les 12 del migdia amb la disputa de la gran final. La passada edició el millor equip classificat va ser el AE Carles Vallbona, que també va organitzar la competició femenina, i que va finalitzar en una meritòria tercera posició.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top