Inscripcions obertes al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de El Masnou

El proper cap de setmana, 26 i 27 de maig, El Masnou acollirà la segona parada del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2018. A més, en paral·lel al circuit sènior, també es disputarà el Campionat de Catalunya de Menors en les categories infantil de clubs, de sots 19, sots 19 de clubs i sots 21. La trobada del vòlei platja català serà a les instal·lacions del Club Nàutic el Masnou des de dissabte al matí fins diumenge a la tarda, quan es disputin les grans finals que també es podran seguir en directe pel canal Esport3 de la Televisió de Catalunya.

Les inscripcions per participar a la segona prova del Campionat de Catalunya ja estan obertes i el període d’inscripció es tancarà el dijous 24 de maig a les 12 del migdia. Com s’ha establert aquest any, tot els participants disputaran la fase prèvia de dissabte al matí amb l’objectiu de classificar-se entre les 16 millors parelles que seguiran lluitant per esdevenir campions. La resta de participants cauran al campionat Vichy Plus que, com els campions del Vichy Catalan. Entre els premis a les diferents categories hi haurà l’entrega de productes de les marques oficials del campionat com són els rellotges Kronos i les ulleres de sol Bextrm.

Recordar també que el diumenge es disputarà la competició mixta, oberta a tothom i caire més popular, que té el seu propi circuit i disposa de premis específics per a la categoria. En aquest cas, els guanyadors del torneig mixt obtindran un rellotge Kronos a part del trofeu que els acredita com a campions de la prova. Com a novetat, a la platja del Masnou també es comptarà amb la presència de Hörmann, empresa alemanya amb seu al Maresme, especialitzada en portes, tanques i automatismes.

A El Masnou, es desplegarà per primera vegada la campanya ‘Estiu Saludable’ que acompanyarà al Campionat de Catalunya de Vòlei Platja amb l’objectiu de promoure hàbits de vida saludables i sostenibles conscienciant als participants i espectadors de la importància de tenir cura d’un mateix i de l’entorn. Els principals patrocinadors del campionat, Danone, Ecovidrio i Margalef, tindran un espai on desenvoluparan activitats dirigides a promoure una alimentació sana, una hidratació adequada, la pràctica esportiva i una correcta gestió de residus.

FORMULARI INSCRIPCIÓ VICHY CATALAN

FORMULARI INSCRIPCIÓ CAMPIONAT MIXT

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top