Segona prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors a El Masnou

El proper cap de setmana, 26 i 27 de maig, El Masnou acollirà la segona parada del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja de Menors en les categories infantil de clubs, sots 19, sots 19 de clubs i sots 21. La trobada serà a les instal·lacions del Club Nàutic el Masnou coincidint amb la celebració del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour.

Dissabte 26 de maig es disputaran les proves de menors de vòlei platja de categoria sots 19 i sots 21 i també de la categoria cadet de clubs. D’altra banda, diumenge tindran lloc les proves de les categories infantil de clubs i sots 19 de clubs. Així, la platja del Masnou es convertirà en el centre neuràlgic del vòlei platja a Catalunya acollint a totes les categories d’aquesta disciplina esportiva.

La categoria sots 19 ja es va iniciar el passat 5 de maig a la platja de Vilanova. La parella millor classificada en categoria sub 19 femenina va ser la formada per Marina Balasch i Ester Pruna, i en categoria masculina la parella millor classificada va ser la que formaven Ismael Martínez i Marc Pascual.

 

FORMULARO INSCRIPCIÓ MENORS

FORMULARI INSCRIPCIÓ MENORS CLUBS

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top