Nou curs d’entrenador de vòlei de nivell avançat a Olot

Tornen els cursos de la Federació Catalana de Voleibol. L’ens federatiu, per mitjà de l’Escola d’Entrenadors i amb la col·laboració del CV Olot, organitza del 5 al 18 de juny un curs de tècnic català voleibol de nivell avançat, és a dir, un nivell II segons la RFEVB. Només podran presentar-s’hi aquelles persones que tinguin en el seu poder el títol definitiu de nivell I, havent realitzat ja l’any obligatori de pràctiques.

La convocatòria, que ja està oberta aquí tindrà fins a 30 places disponibles, que s’aniran adjudicant per ordre d’inscripció fins a esgotar inscripcions o fins a la data límit, el diumenge 28 de maig. El curs, que tindrà una duració de dues setmanes es dividirà en una primera part online que es realitzarà per Zoom de dilluns a divendres i una part presencial intensiva els caps de setmana al Pavelló Municipal d’Esports d’Olot. 

Algunes de les assignatures impartides seran la tècnica, la tàctica, el reglament, la direcció d’equips o la preparació física. Per tenir dret a examinar-se és necessari assistir a un mínim del 85% de les classes en línia i també al 85% de les classes presencials. L’import del curs és de 320 euros.

Aquest serà el sisè curs d’entrenadors que realitza la Federació Catalana de Voleibol aquest 2023. Fins ara, s’han dut a terme tres cursos de nivell bàsic i està previst que en les properes setmanes, l’ens federatiu faci dos cursos més d’aquest nivell, juntament amb aquesta formació avançada.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Desplaça cap amunt