Nomenats els seleccionadors pel Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Voleibol, a proposta de l’Àrea Tècnica, ha nomenat els entrenadors de les Seleccions Catalanes infantil i cadet, masculina i femenina, que participaran al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, que es disputarà, previsiblement a Valladolid, de l’11 al 14 d’abril.

A falta de 3 mesos per la disputa del campionat i avaluats tots els perfils d’entrenadors candidats a ser seleccionadors catalans, la Junta Directiva anuncia que la selecció catalana cadet femenina estarà dirigida pel tàndem que formen durant tot l’any els entrenadors del programa GET Blume femení. D’aquesta manera, la selecció estarà dirigida per Miguel Fuente i Albert Iricibar com a segon entrenador. La selecció cadet masculina també comptarà, com a primer entrenador, amb el tècnic del programa de tecnificació GET Blume, Alberto Toribio, com a segona entrenadora, però, estarà l’entrenadora del CV Vall d’Hebron, Sonia Fandos.

Pel que fa a les selecció infantil femenina, Catalunya comptarà amb dos tècnics de club i que dirigeixen equips en aquesta categoria. Així, Xavi Perales, entrenador del CV Sant Quirze del Vallès exercirà de primer entrenador de la selecció, mentre David López, del CV Vall d’Hebron ho farà com a segon entrenador. Ambdós han participat recentment al Campionat de Catalunya de Seleccions Provincials infantil, celebrat a Tarragona. A més, també han dirigit la Selecció Catalana Infantil en passades edicions del campionat estatal. La selecció infantil masculina, els encarregats de dirigir Catalunya seran Idaira Vega, segona entrenadora del grup de tecnificació masculí GET Blume, acompanyada de l’ Alejandro Varese, tècnic del CV Arenys.

D’aquesta manera queden designats els 8 entrenadors que lluitaran per arribar al més alt del podi al Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques. Els equips, encara en formació, sorgiran de les diferents concentracions que s’estan realitzant al Pavelló Poliesportiu del Consell Català de l’Esport a Esplugues de Llobregat. Els ja seleccionadors hauran d’anar construint els equips de les seleccions les properes jornades, i com a màxim, durant la concentració final de Setmana Santa que ha de servir per preparar el Campionat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top