8 equips catalans a la Superlliga Junior de Sant Cugat

La Superlliga Júnior 2018 es disputarà a Sant Cugat del 15 al 18 de febrer amb la participació d’un total de 16 equips, 8 dels quals són catalans. Ja es coneix la distribució dels grups i, per tant, els primers enfrontaments de la competició. Aquesta és la segona vegada que el club santcugatenc acull aquesta competició i mirarà de repetir el resultat de l’edició de 2012 quan es van alçar amb el títol de campiones.

Agafar el relleu del Doket Élite Voley, campió de la darrera edició de la Superlliga Júnior és la voluntat dels 16 equips inscrits a la competició, que es disputarà entre el pavelló de Valldoreix i el PAV3 de la Rambla del Celler a mitjans de febrer. Els primers enfrontaments ja es coneixen gràcies al sorteig de que s’ha realitzat per fer la composició dels 4 grups.

Al grup A, que jugarà a la pista 1 del pavelló de Valldoreix han quedat enquadrats el DSV CV Sant Cugat, el CV Pérez y Aparicio Haris, el CV Esplugues i el Club Instituto Zalaeta. Al grup B, que també disputarà els seus partit a Valldoreix però a la pista 2, hi trobem el CVB Barça, el VP Madrid, el CV Premià de Dalt i el Motorsan Guadalajara. El grup C i D disputaran els seus partits al PAV 3 i, per un costat hi haurà el CV Vall d’Hebron, el Sayre: Restaurante el Chuletón, el RCG Covadonga i el CV Mataró; i, per l’altra, l’IBSA CV CCO 7 Palmas, l’UVA Maristas, el Voleibol Sant Just i el CV Vilassar de Mar.

El CV Esplugues, el CVB Barça, el CV Vall d’Hebron, el CV Mataró i el Voleibol Sant Just, debutaran el dijous, 15 de febrer a les 10h del matí. A les 12 ho faran el DSV CV Sant Cugat, el CV Premià de Dalt i el CV Vilassar de Mar. Divendres, 16 de febrer, al matí es disputaran els últims partits de grup per començar a definir els equips que lluitaran pel títol. La gran final, es disputarà diumenge, 18 de febrer, a les 12 del migdia al pavelló de Valldoreix.

El CVB Barça va ser l’equip millor classificat l’any passat, quan va finalitzar segon després de perdre la final amb el Doket Élite Voley, en un campionat que es va disputar a Tenerife. També hi van participar el CV Vall d’Hebrón, que es van endur el bronze; el CV Viladecans i el CV Sant Esteve que van acabar el dotzena i tretzena posició respectivament. L’última participació del DSV CV Sant Cugat va ser l’any 2016, on van acabar en segona posició, i l’any 2014 ho van fer en quarta. Va ser el 2012 quan el CV Sant Cugat va organitzar per primera vegada aquesta competició i es van proclamar campiones del torneig.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Scroll to Top